[av_productgrid select_type='' categories='173' link='product_cat' wc_prod_visible='' wc_prod_hidden='' wc_prod_featured='' wc_prod_additional_filter='' sort='dropdown' prod_order='' offset='0' page_element_filter='' columns='3' image_size='woocommerce_thumbnail' items='9' paginate='yes' alb_description='' id='' custom_class='' template_class='' av_uid='av-lhuec61f' sc_version='1.0']

Zenz Organic | Zenz haarproducten
Zenz haarproducten: hoogwaardige natuurlijke vegan shampoo, haarverzorging en -styling
Een ecolabel op de professionele, hoogwaardige haarverzorgingsproducten uit de Zenz Organic Styling serie! Zenz Organic producten komen heel dichtbij het label vegan haarverzorging. Het enige product wat het niet geheel vegan maakt, is een beetje bijenwas wat soms wordt toegevoegd aan de natuurlijke shampoo en andere vegan haarverzorging. Deze kijk op haarverzorging komt heel goed overen met die van Zo Mooi! Hairstyling, daarom kun je nu Zens haarproducten direct online kopen in onze webshop.
De producten uit de haarstyling-serie van Zenz Organic Styling zijn geschikt voor ieder haartype, gebaseerd op natuurlijke en gecertificeerde biologische ingrediënten en verkrijgbaar mét of zónder parfum. Veel van de Zenz Organic Syling haarproducten hebben de certificeringen: Nordic Swan Ecolabel, AllergyCertified en Vegan.

Vegan shampoo en andere vegan haarverzorging tegen allergieën, kies voor Zens haarproducten

Zenz Organic is nummer één als het gaat om antiallergische producten. Welke contactallergie je ook hebt, met de natuurlijke haarverzorging van Zenz zit je goed. De Pure-lijn is zelfs veilig voor baby’s en véél beter voor het haar en de huid van je kindje dan dat de gebruikelijke babyproducten zijn. Zo natuurlijk en biologisch mogelijk produceert Zenz grotendeels vegan shampoo en vegan haarverzorging.
In de webshop van Zo Mooi! Hairstyling kun je de natuurlijke en vegan haarproducten van Zenz online kopen.