Natuurlijke haarverzorging

Niet goed geld terug*

WEBSHOP
Natuurlijke en biologische verzorging voor haar en huid

Omdat wij geloven in de kracht van de natuur, werken we in de salon zo natuurlijk mogelijk. Dit trekken we ook door in onze verzorgingsproducten. Van biologische verzorgingsproducten tot natuurlijke verzorging voor je haar en huid.
Natuurlijke verzorging voor dames, heren en kinderen
Zonder uitzondering is natuurlijke verzorging voor iedereen het beste. Niet alleen voor dames met broos haar, heren met een droge huid of kinderen met een gevoelige hoofdhuid. Maar voor iedereen of je nu klachten hebt of niet, de natuur weet precies wat wij nodig hebben. Geen uitslag meer, geen schilfers of allergische reactie. Met het gebruiken van biologische verzorgingsproducten ben je verzekerd van klachtenvrij prachtig haar en een gezonde huid.
Biologische verzorgingsproducten
Biologisch, vegan en natuurlijk. Deze termen zijn bij Zo Mooi! Hairstyling de basis voor de verzorging van jouw hoofd en huid. In de salon werken we met natuurlijke producten, maar ook jij kunt thuis deze natuurlijke verzorging toepassen. In onze webshop vind je alles wat je nodig hebt zoals shampoo, stylingproducten, gezichtsverzorging en diverse andere producten. Jij verdient niets anders dan het beste product voor optimaal resultaat.

De merken bij de natuurkapper

De merken die je vindt in onze salon en in de webshop:
Rodolphe & Co
Zenz
Calypso

Voor jouw gemak, hebben we de producten geclusterd op toepassing, favorieten, merk en soort.
Kom je er zelf niet uit of heb je hulp nodig bij het kiezen van het juiste product? Neem dan zeker contact met ons op of bezoek de salon. Ons team staat voor je klaar om jouw haar en huid te analyseren, te luisteren naar jouw wensen en jou wegwijs te maken in al het natuurlijks wat jou nog mooier maakt. Professioneel natuurlijk!