Onze awards

Awards Beste Kapper in Eindhoven

Natuurlijk zijn we trots op alle Awards die we in de afgelopen jaren hebben gekregen! Het bewijs dat we goed werk leveren, tevreden klanten hebben die dat ook uitspreken en dus dat Zo Mooi! Hairstyling de beste kapper in Eindhoven is.

Je wordt niet zomaar gekroond tot ‘Beste kapsalon Eindhoven’ en ‘Eindhovens beste haarstyliste’, daar werken we hard voor. In de reviews schrijven klanten over hun ervaring bij Zo Mooi! Hairstyling, dit ter ondersteuning van onze eerlijkheid en transparantie. Dankzij onze trouwe bezoekers zijn we al verschillende jaren de beste kapper in Eindhoven en daarvoor zijn we hen zeer erkentelijk.

Beste kapsalon dankzij onze klanten

De klanten van Zo Mooi! Hairstyling maken dat wij de beste kapper van Eindhoven kunnen zijn. Het toetje op de klanttevredenheid: de Awards die we hebben gekregen voor ons werk. In 2016, 2017 en 2018 ontvingen we de Award Treatwell Top Rated Beste Kapsalon Eindhoven en de titel Eindhovens Beste Haarstyliste schreven we in de jaren 2018, 2019 en 2020 op onze naam. Een prijzenregen om trots op te zijn, waar we hard voor werken en waar we bovenal dankbaar voor zijn.

Mooi werk maakt zelfs de beste kapper trots

In de Fotogalerij vind je een impressie van alle mooie styling, behandelingen en mogelijkheden die Zo Mooi! Hairstyling biedt. Wil jij ook behandeld worden door de beste kapper in Eindhoven? Neem Contact met ons op, laat je informeren en word ook één van onze tevreden klanten.

Treatwell Top Rated Beste Kapsalon Eindhoven

Eindhovens Beste Haarstyliste 2020

Awards

Eindhovens Beste Haarstyliste 2019

Awards

Eindhovens Beste Haarstyliste 2018

Awards
pop up voor website