Over ons

Nienke

‘Goed, beter, best’ als biologische kapper in Eindhoven
Mijn wil om het ánders doen is groot, ik wil me onderscheiden door transparantie en puurheid gericht op kwaliteit, tevredenheid en gezelligheid. Inmiddels zit ik al ruim 25 jaar in het kappersvak en ben ik in 2007 gestart met mijn eigen kapsalon Zó Mooi! Hairstyling: op weg om dé biologische en natuurlijke kapsalon in Eindhoven te zijn. Met mijn ervaring en het constant volgen van trainingen, bewandel ik samen met jou het pad naar het haar wat je altijd al wilde hebben vanuit de missie van een natuurkapper. Ik wil jou voorzien van een kapsel waar je gelukkig van wordt en dat op een zo biologische manier.
Zowel in mijn privéleven als in mijn kapsalon draait alles om eerlijkheid, transparantie, balans, natuurlijk en kwaliteit. Ik ben zeker geen extremist als het gaat om veganisme of het milieu, maar waar ik kan, draag ik mijn steentje bij. Zo eet ik minder vlees, meer groenten en fruit en ben ik overtuigd van het goeds wat planten en kruiden ons kunnen brengen.
Vooralsnog ben ik van mening dat 100% natuurlijke haarverzorging niet mogelijk is, maar ik ga voor eerlijke en zo puur mogelijke producten, zonder in te leveren op kwaliteit, mogelijkheden en gebruiksgemak. Geen zorgen over huid- en haarproblemen en verzekerd van een goed resultaat.
Mijn motto is ‘goed, beter, best’.

Neem direct Contact op.

biologische kapper eindhoven

Jenna

Een aantal jaar geleden startte ik als stagiaire bij Zo Mooi Hairstyling, dat ik na mijn stage mocht blijven werken in deze salon, maakte mij een heel gelukkig mens. Ik sta volledig achter de visie en geniet van het werk. Inmiddels heb ik naast de reguliere knip- en behandeltechnieken mijn specialismen ontwikkeld in foilyage en high-lights, keratine behandelingen, het knippen van heren en het behandelen van lang haar. Door het grote aanbod van trainingen dat me wordt geboden, blijf ik me verder ontwikkelen en ben ik een vaste waarde en vertrouwd gezicht bij Zo Mooi Hairstyling. Ben jij klaar voor een nieuwe ervaring, dan ben je bij mij in goede handen. Samen gaan we voor het mooiste en beste resultaat. Mijn missie is om jouw bezoek fantastisch te maken mét het kapsel en haar dat bij jou past.

Het milieu en de biologische kapper: een natuurlijke combinatie
Selectief zijn in de keuze van je haarproducten maakt het mogelijk om het milieu zo min mogelijk te belasten. Een natuurkapper die met eerlijke producten werkt mét het perfecte, langhoudend resultaat; het kan écht in Eindhoven!
Onze producten zijn voor 99% vegan! Zo zitten er geen palmoliën in de producten die wij gebruiken en verkopen. Het gebruik van palmolie heeft namelijk een heel groot negatief effect op het milieu. Tevens zijn onze producten zoveel mogelijk vrij van microplastics en zijn we hard op weg om deze helemaal uit de bannen.
Wij werken met producten die zo natuurlijk mogelijk zijn, maar ook de verpakkingen van onze producten zijn milieuvriendelijk. Zo zijn ze vervaardigd uit ‘ocean waste plastic’ (reeds gerecycled plastic en opnieuw te recyclen) en waar dat niet mogelijk is, zijn ze gemaakt van gerecycled plastic of aluminium. Daarom geven we je één euro korting op je product als je de gebruikte verpakking door ons opnieuw laat vullen (statiegeld), bij een niet-hervulbaar product, zorgen wij dat de lege verpakking bij het plastic afval terecht komt.
Check ook zeker onze Behandelingen, voor de werkwijze en het productgebruik van Zo Mooi! Hairstyling.

Onze Missie
Wij geloven in en werken met eerlijke en pure producten, geven écht advies en zijn pas tevreden als jij dat bent. Klanttevredenheid als biologische kapper! Sinds het bestaan van Zo Mooi! Hairstyling hebben we veel geleerd over producten, vooral het confronterende feit dat de meest gebruikte producten een synthetische basis hebben en waar we steeds niet écht het gewenste resultaat mee konden bereiken. Het begin van een nooit-eindigende zoektocht naar biologische en ecologische producten om op deze manier onze kapsalon zo milieuvriendelijk mogelijk te maken.

Het moet écht anders
Moeder natuur roept om hulp en daar willen we als kapsalon gehoor aan geven. Wil jij ook je steentje bijdragen aan het milieu? Dat kan simpelweg door bij ons in de stoel te komen zitten en thuis andere haarverzorgingsproducten te gebruiken. Het moet je een heerlijk gevoel geven om op deze milieuvriendelijke manier je haar te verzorgen; zowel jij als wij spoelen minder rommel door het afvoerputje en jij krijgt nóg mooier haar dan voorheen!
We hebben de overtuiging en inmiddels ook het bewijs dat het écht anders kan! Vanuit onze kapsalon kunnen we geen vliegtuigen aan de grond houden, maar we weten wat er wél kan…
Zo Mooi! Hairstyling werkt met merken waar geen microplastics in zitten, geen palmolie en bijna alle producten zijn vrij van siliconen. We zijn trots lid van Green Scissors, wat inhoudt dat aluminium en kunststof worden teruggewonnen en jouw afgeknipte haar door ons wordt verzameld en uiteindelijk als compost zal worden gebruikt. Tevens zijn bijna al onze producten 100% veganistisch en vanzelfsprekend scheiden we ons afval.

Resultaat en kwaliteit
In kleine stapjes maken we sprongen voorwaarts. We gebruiken alleen producten waar we volledig achter staan en waarmee we het beste resultaat behalen. Door heel kritisch te kijken naar de ingrediënten van producten, kan op biologische en natuurlijke wijze het allerbeste resultaat behaald worden. Sinds we steeds natuurlijker en eerlijker zijn gaan werken, zien we bij onze klanten dat hun haar beter voelt, beter valt, de hoofdhuid veel minder lijdt en we hoofdhuidproblemen goed kunnen verlichten en vaak zelfs verhelpen.
Wij blijven ons ontwikkelen in de weg die we zijn ingeslagen als natuurkapper en nemen jou hier graag in mee. Zonder concessies gaan we voor jouw mooiste kapsel door te doen wat nodig is voor jou en het milieu.