Over ons

Nienke

Inmiddels zit ik al 25 jaar in het kappersvak en 14 jaar geleden ben ik gestart met mijn eigen kapsalon Zó Mooi! Hairstyling. Ik wil het ánders doen, me onderscheiden door transparantie en puurheid gericht op kwaliteit, tevredenheid en gezelligheid. Met mijn ervaring en het constant volgen van trainingen, bewandel ik samen met jou het pad naar het haar wat je altijd al wilde hebben. Ik wil jou voorzien van een kapsel waar je gelukkig van wordt.
Zowel in mijn privéleven als in mijn kapsalon draait alles om eerlijkheid, transparantie, balans, natuurlijk en kwaliteit. Ik ben zeker geen extremist als het gaat om veganisme of het milieu, maar waar ik kan draag ik mijn steentje bij. Zo eet ik minder vlees en meer groenten en fruit en ben ik overtuigd van het goeds wat planten en kruiden ons kunnen brengen.
Vooralsnog ben ik van mening dat 100% natuurlijke haarverzorging niet mogelijk is, maar ik ga voor eerlijke en zo puur mogelijke producten, zonder in te leveren op kwaliteit, mogelijkheden en gebruiksgemak. Geen zorgen over huid- en haarproblemen en verzekerd van een goed resultaat.
Mijn motto is “goed, beter, best”.

Jenna

Een aantal jaar geleden startte ik als stagiaire bij Zo Mooi Hairstyling, dat ik na mijn stage mocht blijven werken in deze salon, maakte mij een heel gelukkig mens. Ik sta volledig achter de visie en geniet van het werk. Inmiddels heb ik naast de reguliere knip- en behandeltechnieken mijn specialismen ontwikkeld in foilyage en high-lights, keratine behandelingen, het knippen van heren en het behandelen van lang haar. Door het grote aanbod van trainingen dat me wordt geboden, blijf ik me verder ontwikkelen en ben ik een vaste waarde en vertrouwd gezicht bij Zo Mooi Hairstyling. Ben jij klaar voor een nieuwe ervaring, dan ben je bij mij in goede handen. Samen gaan we voor het mooiste en beste resultaat. Mijn missie is om jouw bezoek fantastisch te maken mét het kapsel en haar dat bij jou past.

Het Milieu

Selectief zijn in de keuze van je haarproducten maakt het mogelijk om het milieu zo min mogelijk te belasten.
Onze producten zijn voor 99% vegan! Zo zitten er geen palmoliën in de producten die wij gebruiken en verkopen. Het gebruik van palmolie heeft namelijk een heel groot negatief effect op het milieu. Tevens zijn onze producten zoveel mogelijk vrij van microplastics en zijn we hard op weg om deze helemaal uit de bannen.
Wij werken met producten die zo natuurlijk mogelijk zijn, maar ook de verpakkingen van onze producten zijn milieuvriendelijk. Zo zijn ze vervaardigd uit ‘ocean waste plastic’ (reeds gerecycled plastic en opnieuw te recyclen) en waar dat niet mogelijk is, zijn ze gemaakt van gerecycled plastic of aluminium. Daarom geven we je één euro korting op je product als je de gebruikte verpakking door ons opnieuw laat vullen (statiegeld), bij een niet-hervulbaar product, zorgen wij dat de lege verpakking bij het plastic afval terecht komt.