Nieuw

Webshop

Vanaf nu kun je al je favoriete producten online bestellen. Ook je custumized shampoos en maskers. Klik hier om direct naar de webshop te gaan.

Natuurlijk haarherstel

Wist je dat kruiden, olie en etherische olie heel veel voor je haar en hoofdhuid kan betekenen? Vanaf nu kun je je haar laten herstellen door middel van onze wellness treatment, denk aan kleurloze henna, leempakkingen, en oliebadjes

Nieuwsbrief

Iedere kwartaal een nieuwsbrief met tips over haarverzorging / DIY adviezen / de nieuwste trends / wat nieuw is bij ons in de salon / ingrediënten leer enzovoort. Ook krijg je een online magazine met 10 tips om je haar beter te verzorgen. Dit laatste zijn belangrijke tips die wij tijdens iedere knip / kleur of keratine behandeling aan je willen vertellen, het is echter erg veel informatie in het online magazine kun je het allemaal eens rustig teruglezen en er later weer eens bij pakken.

Online boeken

Sinds November 2020 werken we met een online boekingssysteem waardoor je zelf een plek kan reserveren. Klik hier om direct te boeken.

Infinity ICE keratinebehandeling speciaal voor blond haar

Vanaf nu kunnen we blond haar ook een geweldige keratine behandeling geven.  Voorheen was dit niet zo makkelijk aangezien blond haar kwetsbaarder is en minder natuurlijke pigmenten bevat waardoor het een vreemde kleur kreeg, met de nieuwe infinity ICE  krijgen we fantastische resultaten!

Botox voor je haar

Deze behandeling is een “verjongingssensatie” voor het haar. Deze behandeling maakt het haar sterk als nooit tevoren, herstelt de schubbenlaag en beschermt het haar.

Terug in het assortiment micro ring extentions

Indian Gold had ze tijdelijk uit hun assortiment maar nu zijn ze gelukkig weer terug. Na enkele omwentelingen en een enorme zoektocht naar een kwalitatief hoogstaande extentions zijn we door onze kritische manier van kijken weer blij dat de micro ringetjes weet terug zijn. Indian Gold heeft naar onze mening toch echt het mooiste haar wat lang goed van kwaliteit blijft en een goede hechting heeft. We gebruiken voor de liefhebbers natuurlijk ook de keratine wax extentions maar geven de voorkeur aan micro ringetjes aangezien je hierbij je extentions na 3 maanden weer omhoog kan plaatsen in plaats van ze weg te gooien en nieuwe aan te schaffen. Klik hier voor meer informatie.

Custumized shampoo en conditioner online bestellen

Nog nooit was het zo makkelijk om jouw op maat gemaakte producten online te bestellen. Of je je kleur nu koel wil houden met een zilver shampoo, een beetje rosé wil toevoegen aan je blonde high-lights of je kleur wat bruiner wil maken. vanaf nu kan het. klik hier voor meer informatie.

Binnenkort verwacht

Adviesgesprekken haar en hoofdhuid problemen

Steeds meer mensen hebben last van hoofdhuidproblemen en/of ondervinden problemen met hun haar waar ze niet gelukkig mee zijn. Wij zijn al twee jaar aan het trainen en leren over ingrediënten van producten en haar en hoofdhuidproblematiek. Onze vaste klanten zijn hier al mee bekend en al erg geholpen met de verbeteringen die we door hebben gevoerd en de kennis die we op hebben gedaan en graag met je delen. Dit kan indien gewenst compleet productonafhankelijk.

Uitbreiding aanbod natuurlijke producten

In navolging hierop willen we meer mensen helpen met hun haar, hoofdhuid, haarverzorging, en eventuele allergieën, psoriasis of eczeem. Naar onze mening is het moeilijk om eerlijke en pure producten te vinden , zelfs huisartsen weten vaak niet wat ze moeten doen en schrijven een hormonale zalf of shampoo voor. Ik zal niet beweren dat je dat niet moet doen en indien nodig moet je natuurlijk altijd naar een dokter maar er zijn nog zoveel meer dingen die je kan doen. Voornamelijk direct vanuit onze natuur is er nog zoveel mogelijk. Ben je wel eens op zoek geweest naar informatie hierover, kom je steeds weer tot de conclusie dat je jeuk niet verdwijnt door die dure shampoo die het nog zó beloofde, loopt je kleur nog steeds te snel terug na je bezoek aan de kapper? Heb je het al bijna opgegeven en zie je door de bomen het bos niet meer? Wij wél.  Binnenkort gaan we onze kennis omzetten in daden en beginnen we met behandelingen met leem, etherische en planten oliën.