Nieuw

Natuurlijke haarkleuring

Wil je wel van je grijze haar af maar geen synthetische producten gebruiken?

Wil je glanzend en gezond haar en toch je haar gekleurd hebben?

Wil je een mooie kleur zonder dat je na een paar weken een vale kleur overhoud?

Kun je niet tegen synthetische verf, heb je een allergie of kan je niet tegen PPD?

Dán gaan we terug naar de natuur.

Wij hebben speciaal voor jouw wensen de Mineral Colours in huis!

100% Plantkleuring

Organic Infused Colors in een 100% natuurlijke haarkleuring. Bij deze plantkleuring zijn zelfs koele kleurresultaten mogelijk.

Daarnaast is dit een product dat veel hoger van kwaliteit is vergeleken met andere planten-kleuren, een ander belangrijk verschil is dat ook de verzorgende bestanddelen 100% natuurlijk zijn, namelijk een mengsel van vocht inbrengende en beschermende planten (aloë vera, ziziphus, kurkuma, kamille).

Mensen die kiezen voor deze kleurbehadeling zijn ofwel allergisch voor synthetische haarverf of milieubewust, of je wil simpelweg je haar niet beschadigen door traditionele haarkleuringen en een mooie glanzende bos met haar houden.

Wellness treatment

Wist je dat kruiden, leem, plantenoliën en etherische oliën heel veel voor je haar en hoofdhuid kan betekenen? Onze ervaring leert dat deze middelen die al eeuwen oud zijn je haar echt heel veel te bieden hebben en je haar dus op natuurlijke wijze herstellen. Vanaf nu kun je je haar laten herstellen door middel van onze wellness treatment, denk aan kleurloze henna, leempakkingen, en oliebadjes en etherische oliën.

Wellness treatment v.a. 29.50
Wellness treatment de luxe v.a. 54.50
Alle behandelingen zijn zonder drogen a 13.50
De vanaf prijzen zijn voor kort haar, half lang haar toeslag 15.- lang en dik haar 20.-

Infinity ICE keratinebehandeling speciaal voor blond haar

Vanaf nu kunnen we blond haar ook een geweldige keratine behandeling geven.  Voorheen was dit niet zo makkelijk aangezien blond haar kwetsbaarder is en minder natuurlijke pigmenten bevat waardoor het een vreemde kleur kreeg, met de nieuwe infinity ICE  krijgen we fantastische resultaten!

Botox voor je haar

Deze behandeling is een “verjongingssensatie” voor het haar. Deze behandeling maakt het haar sterk als nooit tevoren, herstelt de schubbenlaag en beschermt het haar.

Terug in het assortiment micro ring extentions

Indian Gold had ze tijdelijk uit hun assortiment maar nu zijn ze gelukkig weer terug. Na enkele omwentelingen en een enorme zoektocht naar een kwalitatief hoogstaande extentions zijn we door onze kritische manier van kijken weer blij dat de micro ringetjes weet terug zijn. Indian Gold heeft naar onze mening toch echt het mooiste haar wat lang goed van kwaliteit blijft en een goede hechting heeft. We gebruiken voor de liefhebbers natuurlijk ook de keratine wax extentions maar geven de voorkeur aan micro ringetjes aangezien je hierbij je extentions na 3 maanden weer omhoog kan plaatsen in plaats van ze weg te gooien en nieuwe aan te schaffen. Klik hier voor meer informatie.

Webshop

Vanaf nu kun je al je favoriete producten online bestellen. Ook je custumized shampoos en maskers. Klik hier om direct naar de webshop te gaan.

Online boeken

Sinds November 2020 werken we met een online boekingssysteem waardoor je zelf een plek kan reserveren. Klik hier om direct te boeken.

Nieuwsbrief

Iedere kwartaal een nieuwsbrief met tips over haarverzorging / DIY adviezen / de nieuwste trends / wat nieuw is bij ons in de salon / ingrediënten leer enzovoort. Ook krijg je een online magazine met 10 tips om je haar beter te verzorgen. Dit laatste zijn belangrijke tips die wij tijdens iedere knip / kleur of keratine behandeling aan je willen vertellen, het is echter erg veel informatie in het online magazine kun je het allemaal eens rustig teruglezen en er later weer eens bij pakken.

Custumized shampoo en conditioner online bestellen

Nog nooit was het zo makkelijk om jouw op maat gemaakte producten online te bestellen. Of je je kleur nu koel wil houden met een zilver shampoo, een beetje rosé wil toevoegen aan je blonde high-lights of je kleur wat bruiner wil maken. vanaf nu kan het. klik hier voor meer informatie.

Binnenkort verwacht

Adviesgesprekken haar en hoofdhuid problemen

Steeds meer mensen hebben last van hoofdhuidproblemen en/of ondervinden problemen met hun haar waar ze niet gelukkig mee zijn. Wij zijn al twee jaar aan het trainen en leren over ingrediënten van producten en haar en hoofdhuidproblematiek. Onze vaste klanten zijn hier al mee bekend en al erg geholpen met de verbeteringen die we door hebben gevoerd en de kennis die we op hebben gedaan en graag met je delen. Dit kan indien gewenst compleet productonafhankelijk.

Uitbreiding aanbod natuurlijke producten

In navolging hierop willen we meer mensen helpen met hun haar, hoofdhuid, haarverzorging, en eventuele allergieën, psoriasis of eczeem. Naar onze mening is het moeilijk om eerlijke en pure producten te vinden , zelfs huisartsen weten vaak niet wat ze moeten doen en schrijven een hormonale zalf of shampoo voor. Ik zal niet beweren dat je dat niet moet doen en indien nodig moet je natuurlijk altijd naar een dokter maar er zijn nog zoveel meer dingen die je kan doen. Voornamelijk direct vanuit onze natuur is er nog zoveel mogelijk. Ben je wel eens op zoek geweest naar informatie hierover, kom je steeds weer tot de conclusie dat je jeuk niet verdwijnt door die dure shampoo die het nog zó beloofde, loopt je kleur nog steeds te snel terug na je bezoek aan de kapper? Heb je het al bijna opgegeven en zie je door de bomen het bos niet meer? Wij wél.  Binnenkort gaan we onze kennis omzetten in daden en beginnen we met behandelingen met leem, etherische en planten oliën.