Nieuw

Natuurlijke haarkleuring

Wil je wel van je grijze haar af maar geen synthetische producten gebruiken?

Wil je glanzend en gezond haar en toch je haar gekleurd hebben?

Wil je een mooie kleur zonder dat je na een paar weken een vale kleur overhoud?

Kun je niet tegen synthetische verf, heb je een allergie of kan je niet tegen PPD?

Dán gaan we terug naar de natuur.

Wij hebben speciaal voor jouw wensen de Mineral Colours in huis!

100% Plantkleuring

Organic Infused Colors in een 100% natuurlijke haarkleuring. Bij deze plantkleuring zijn zelfs koele kleurresultaten mogelijk.

Daarnaast is dit een product dat veel hoger van kwaliteit is vergeleken met andere planten-kleuren, een ander belangrijk verschil is dat ook de verzorgende bestanddelen 100% natuurlijk zijn, namelijk een mengsel van vocht inbrengende en beschermende planten (aloë vera, ziziphus, kurkuma, kamille).

Mensen die kiezen voor deze kleurbehadeling zijn ofwel allergisch voor synthetische haarverf of milieubewust, of je wil simpelweg je haar niet beschadigen door traditionele haarkleuringen en een mooie glanzende bos met haar houden.

Wellness treatment

Wist je dat kruiden, leem, plantenoliën en etherische oliën heel veel voor je haar en hoofdhuid kan betekenen? Onze ervaring leert dat deze middelen die al eeuwen oud zijn je haar echt heel veel te bieden hebben en je haar dus op natuurlijke wijze herstellen. Vanaf nu kun je je haar laten herstellen door middel van onze wellness treatment, denk aan kleurloze henna, leempakkingen, en oliebadjes en etherische oliën.

Wellness treatment v.a. 29.50
Wellness treatment de luxe v.a. 54.50
Alle behandelingen zijn zonder drogen a 13.50
De vanaf prijzen zijn voor kort haar, half lang haar toeslag 15.- lang en dik haar 20.-

Indian Gold clip in extentions

De Clip in Extension is nu verkrijgbaar in de topkwaliteit haar van Indian Gold 100% Remy Double Drawn Hair, die nergens vergelijkbaar in de markt te vinden is. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende sets.  Door de milde behandeling in het proces is zelfs de natuurlijke schubbenlaag intact waardoor je geen siliconen nodig hebt en het haar niet slijt.
Deze direct toepasbaar- comfortabele en gebruiksvriendelijke extensions zijn niet schadelijk voor je eigen haar en draag je wanneer jij dat wilt!

Wat de HairWonders uniek maakt is de hoogwaardige kwaliteit van het Indian Gold haar, in combinatie met de flexibele, platte en transparante Weft die zorgt voor een perfect draagcomfort. Hiermee hebben wij de Rolls Royce onder de Clip in Extensions in huis en beter ga jij ze niet vinden!

Klik hier voor meer informatie.

Blog en vlog pagina

De komende tijd gaan we via blogs en vlogs jou van alles vertellen over wat jou bezig houd op haargebied. Als natuurkapper hebben wij je zo veel te vertellen dat dit niet allemaal in een kappersbezoek past. Neem alvast een kijkje als je bijvoorbeeld meer wil weten over een PPD allergie, hoofdhuidproblemen of hoe duurzaam wij omgaan met ons milieu. Klik hier.

Binnenkort verwacht

Adviesgesprekken haar en hoofdhuid problemen

Steeds meer mensen hebben last van hoofdhuidproblemen en/of ondervinden problemen met hun haar waar ze niet gelukkig mee zijn. Wij zijn al twee jaar aan het trainen en leren over ingrediënten van producten en haar en hoofdhuidproblematiek. Onze vaste klanten zijn hier al mee bekend en al erg geholpen met de verbeteringen die we door hebben gevoerd en de kennis die we op hebben gedaan en graag met je delen. Dit kan indien gewenst compleet productonafhankelijk.

Uitbreiding aanbod natuurlijke producten

In navolging hierop willen we meer mensen helpen met hun haar, hoofdhuid, haarverzorging, en eventuele allergieën, psoriasis of eczeem. Naar onze mening is het moeilijk om eerlijke en pure producten te vinden , zelfs huisartsen weten vaak niet wat ze moeten doen en schrijven een hormonale zalf of shampoo voor. Ik zal niet beweren dat je dat niet moet doen en indien nodig moet je natuurlijk altijd naar een dokter maar er zijn nog zoveel meer dingen die je kan doen. Voornamelijk direct vanuit onze natuur is er nog zoveel mogelijk. Ben je wel eens op zoek geweest naar informatie hierover, kom je steeds weer tot de conclusie dat je jeuk niet verdwijnt door die dure shampoo die het nog zó beloofde, loopt je kleur nog steeds te snel terug na je bezoek aan de kapper? Heb je het al bijna opgegeven en zie je door de bomen het bos niet meer? Wij wél.  Binnenkort gaan we onze kennis omzetten in daden en beginnen we met behandelingen met leem, etherische en planten oliën.