Keratine & anti-pluis behandeling

EINDELIJK BESTAAT HET ECHT! Na zeven jaar kritisch onderzoek is de Keratine gold en Adamantium (Anti-pluis) behandeling van Jean Paul Mynè in onze salon geïntroduceerd. Hiermee onderscheidt onze salon in Eindhoven zich kwalitatief van andere kapsalons. Vanaf nu wordt je droomkapsel werkelijkheid!

Neem direct contact op en plan een afspraak.

Wat is een keratine behandeling?

Een keratine behandeling is een behandeling van gemiddeld drie uur die je door je kapper laat uitvoeren en je haar blijvend glad en glanzend maakt, je haar verandert van droog, statisch, weerbarstig en pluizig in een glanzend en pluisvrij kapsel. Miljoenen vrouwen wereldwijd ondergingen een keratine behandeling en de resultaten zijn grandioos.

Wat is keratine eigenlijk?

Keratine is een eiwit oftewel proteïne, dat in uw haar maar ook in de rest van het menselijk lichaam voorkomt. Het eiwit komt ook voor in uw nagels en huid. Bij de huid wordt keratine automatisch weer door het lichaam toegevoegd. Bij het haar is dit niet het geval. Om uw haar sterk, gezond en glanzend te houden kun je het haar voeden met deze proteïne door te kiezen voor een keratine behandeling waarbij een product met een hoge concentratie keratine tot in de diepste lagen van je haar wordt geperst. .

Wat is de geschiedenis van keratine behandelingen?

Zo Mooi Hairstyling in Eindhoven volgt de ontwikkelingen van de keratine behandeling al zeven jaar op de voet en is tot vandaag nooit overtuigd geweest van de gezonde werking van de behandeling. Verschillende merken komen ermee op de markt maar blijven toch de schadelijke zelfs kankerverwekkende stof formaldehyde erin gebruiken, deze stof is terecht verboden in de Europese unie, let dus goed op als je een behandeling uit laat voeren of hier toch niet gebruik van wordt gemaakt je kunt deze behandeling herkennen aan de relatief goedkopere prijzen, hierdoor worden de zwavelbruggen in het haar als het ware afgedopt waardoor het haar souplesse behoudt en stijl blijft maar na enkele maanden heb je super droog haar ook al ziet het er direct na de behandeling fantastisch uit. .

Toen kwamen er merken op de markt zonder formaldehyde maar deze behandeling deed niks, de verzorgingsproducten vonden wij fantastisch maar de behandeling deed helemaal niks. Vervolgens waren er merken die permanent vloeistof in de ‘keratine’ behandelingsvloeistof verwerkten waardoor het haar wel recht werd maar ook letterlijk onder mijn ogen afbrak bij het testen van het product, je begrijpt dat wij dit product niet in onze salon zijn gaan gebruiken. Tot nu zeven jaar later en veel laboratorium onderzoek verder er nu echt een revolutionair product op de markt is : Keratine Gold behandeling van Jean Paul Myne, het voelt gewoon als een feestje om met dit product te kunnen werken!

Keratine & anti-pluis behandeling