Hoofdhuidproblemen

Zo Mooi Hairstyling – Nooit meer jeuk!

NOOIT MEER JEUK!


WAT ALS JE EEN JEUKENDE HOOFDHUID HEBT?

Een jeukende hoofdhuid is irritant en het maakt je onzeker! Mocht je hoofdhuidproblemen hebben, dan is een gang naar de huisarts vaak de eerste stap. Je keert huiswaarts met een hormoonzalf (cortisonen) of een ander middel wat je immuunsysteem aantast. Alleen daarvan krijg je al jeuk op je hoofd… Want deze middelen zijn helemaal niet altijd nodig als je ziet wat de natuur ons te bieden heeft.

VERLOS JEZELF OP NATUURLIJKE WIJZE VAN JEUK AAN JE HOOFDHUID

Wil jij het beste voor jezelf, jouw hoofdhuid en jouw planeet? En wil je écht van die hoofdhuidproblemen af? De natuur helpt ons als zijn hele bestaan, niks hekserij, maar de meest natuurlijke aanpak van de problemen en jeuk aan je hoofdhuid.
Zo Mooi! Hairstyling heeft de oplossing tegen de jeuk op jouw hoofd! Of je nu seborroïsch eczeem, psoriasis, contact eczeem of atopisch eczeem hebt, wij helpen je van jouw jeukende hoofdhuid af. Met de voor jou passende behandeling [link] en verzorgingsproducten [link], gebaseerd op natuurlijke ingrediënten.

DE EERSTE STAP NAAR HET EINDE VAN JOUW HOOFHUIDPROBLEMEN

Vanwege de diversiteit aan mogelijke problemen aan de hoofdhuid, beginnen we altijd met een hoofdhuidanalyse. Deze analyse wordt uitgevoerd met een trichoscope, een draagbare microscoop, zodat we de kwaliteit van jouw hoofdhuid en van je haar kunnen beoordelen. De uitkomsten zijn bepalend voor het persoonlijke plan voor de aanpak van de jeuk op jouw hoofd. Hiervoor gebruiken we professionele protocollen.

ADVIES OVER EN BEHANDELING VAN DE JEUK OP JE HOOFD

Zodra we jouw persoonlijke analyse hebben omgetoverd naar een persoonlijk behandelplan, gaan we aan de slag met de eerste behandeling in de kapsalon én ontvang je uitgebreid advies over de beste verzorging voor thuis. Hoe heerlijk zou het zijn: nooit meer jeuk op of aan je hoofd of hoofdhuid? Het kan écht!

INVESTEREN OM DE JEUK AAN JE HOOFDHUID AAN TE PAKKEN

Voor een haar- óf huidadviesgesprek van 30 minuten investeer je € 37.95 Wil je advies voor jouw huid én haar? Dan kun je een dubbele afspraak plannen.
Een kleine investering die jou van je problemen aan de hoofdhuid of huid afhelpt. Doen! Daarnaast krijg je op de dag van je afspraak ook nog eens 5% korting op je producten.

CONTACT

Wij zijn van mening dat het écht anders moet!  50% van de mensen heeft een hoofdhuidprobleem, dan kan anders. Dit heeft ons doen besluiten om te werken met eerlijke, natuurlijke en vegan producten. Zowel in de salon als in de verzorgingsproducten voor thuis, die je ook kunt vinden in de webshop.
Neem contact op voor het inplannen van een adviesgesprek, wij helpen je heel graag van jouw hoofdhuidproblemen en jeukende hoofdhuid af.

pop up voor website