Herstelbehandeling

Oxilock herstelbehandeling

Bent u ook al zo lang op zoek naar een behandeling die uw haar echt hersteld?

Door de jaren heen zijn er wel zoveel producten op de markt gekomen en weer verdwenen die de mooiste beloftes deden, maar zelfs als kapster en binnen de huidige kappersproducten heb ik ze nog nooit gevonden…..tot nu!

Herstelbehandeling

Bij ons kunt u een behandeling laten doen die:

  1. Reset: alle oude resten uit uw haar worden verwijderd door opeenhopingen van zware metalen uit haar en hoofdhuid als gevolg van frequente chemische behandelingen of persoonlijke levensstijl te elimineren.
  2. Oxilock & amazing: drievoudige herstelvermogen voor dat haar dat beschadigd is door agressieve of chemische behandelingen er weer gezond, glanzend en sterk uit gaat zien.
    Oxilock plasma vermindert het afbreken van het haar met 98%, zelfs bij zeer beschadigd haar, door de haarvezel op een duurzame wijze te herstellen.
  3. Oxilock afsluiten: de haarvezel word op een duurzame wijze herstelt en afgesloten
Haarlengte Prijs v.a.
Kort haar € 25,-
Half lang haar € 30,-
Lang haar € 35,-
Afhankelijk van de kwaliteit van uw haar word bekeken hoe vaak een behandeling wenselijk is.

Hieronder volgt een wat uitgebreidere uitleg:

OXILOCK PLASMA RESET

OXILOCK plasma RESET is de revolutionaire behandeling met kostbare kristallen van organische oorsprong.
Ze zijn het resultaat van het onderzoek van Jean Paul Mynè laboratoria dat de mogelijkheid garandeert om de opeenhopingen van zware metalen uit haar en hoofdhuid als gevolg van frequente chemische behandelingen of persoonlijke levensstijl te elimineren.

Gebruikt vóór de verschillende chemische behandelingen in de salon, maakt het product het mogelijk om de interferentie te elimineren die de uitstekende resultaten van een chemische of niet-chemische behandeling in gevaar kan brengen.
Het resultaat is zacht, helder, gerevitaliseerd, sterker en gezonder haar.
De hoofdhuid van uw klanten zal zeer schoon zijn en de klanten zullen een prachtig gevoel van lichtheid en welzijn ervaren.

EENVOUDIG, GEZOND, VEILIG EN NATUURLIJK

Algemene voordelen:
• Het verbetert de gezondheid van het haar en de hoofdhuid
• Het verbetert de prestaties van de daaropvolgende chemische behandeling
• Kan latere blekingstijden versnellen
• Verlengt de duur van de chemische behandeling.

Hoofdingrediënten:
Gluconolactone, Vitamine C, Xanthan Gum … een paar eenvoudige ingrediënten voor een innovatieve en revolutionaire formule die celvernieuwing bevordert en het haar bevrijdt van opeenvolgende chemische behandelingen.

OXILOCK TREATMENT

Oxilock plasma zorgt er dankzij haar drievoudige herstelvermogen voor dat haar dat beschadigd is door agressieve of chemische behandelingen er weer gezond, glanzend en sterk uit gaat zien. Het vermindert het afbreken van het haar met 98%, zodat kleurspecialisten grenzen durven en kunnen verleggen. Ook geschikt voor ‘poreus’ haar, dat is beschadigd of verzwakt door chemische behandelingen.

Twee eenvoudige maar wonderbaarlijke stappen:
Oxilock Plasma nr. 1 herstelt en beschermt de zwavelbruggen en keratine vezels in het haar tijdens of na een chemische behandeling. Het wordt gebruikt als hèt ideale middel om in elke situatie fantastische resultaten te bereiken. Te mengen door de verf voor het beschermen van het haar, of toe te passen als ” Alone treatment” om het haar te herstellen.

Oxilock Plasma nr. 2 werkt in samenwerking  met nr. 1 en is ontwikkeld om de behandeling af te sluiten. zelfs bij zeer beschadigd haar, door de haarvezel op een duurzame wijze te herstellen zodat kleurpigmenten worden vastgezet in het haar voor een langdurig kleurgenot. Het is een concentraat van organische stoffen dat de gezondheid van het haar herstelt.

Belangrijkste ingrediënten:
Organische zuren (bijv. melkzuur), aminozuren (bijv. proline) en de daarvan afgeleide en speciale eco-gecertificeerde zinkzouten (zink PCA).

OXILOCK HAIR HAPPINESS SYSTEM

Nieuw:  Oxilock AMAZING!
Door de Oxilock AMAZING toe te voegen aan de Oxilock Plasma Miracle nr.1, zal het Herstelbehandeling nog betere, intensievere werking hebben, wat het eindresultaat onverstelbaar maakt!

Wat is het?
Een verrassende diep-herstellende behandeling, verrijkt met kostbare aminozuren en heermoes, specifiek samengesteld om synergetisch te werken met OXILOCK PLASMA MIRACLE COME TRUE

Wat doet het?
Het begunstigt en versterkt het resultaat van OXILOCK PLASMA, zelfs bij zeer beschadigd haar, door de haarvezel op een duurzame wijze te herstellen. Haar zal zo minder snel afbreken en verkrijgt meer glans en zachtheid.

Waarom aminozuren?
Haar bestaat voor het grootste deel uit keratine, dat op zijn beurt voornamelijk is opgebouwd vertrekkende van aminozuren, het zijn nu precies de aminozuren die de gezondheid van het haar verbeteren. Door een netwerk te creëren dat extra ondersteuning geeft van het haarvezel. Voor de Amazing formule werd dan ook maximale aandacht besteed tijdens de samenstelling van dit mengels van talrijke en kostbare aminozuren.

Waarom Heermoes?
Heermoes (Equisetum Arvense ) is een kruid dat reeds van in de oudheid bekend stond voor zijn heilzame eigenschappen. Al jarenlang is geweten dat deze punt, die weelderig groei rond de middellandse Zee gebruikt wordt als voedingssupplement en kracht hermineraliserend en versterkend middel. Op cosmetisch vlak helpt het bij versterking van de haarvezel.

Heb je vragen over onze Herstelbehandeling? of ben je nieuwsgierig geworden. Neem dan gerust contact met ons op!