Herstelbehandeling

Beschadigd haar herstellen

Ben jij ook al zo lang op zoek naar een behandeling die je haar echt verbeterd? Door de jaren heen zijn er wel zoveel producten op de markt gekomen en weer verdwenen die de mooiste beloftes deden om je beschadigde haar te herstellen, maar zelfs als kapster en binnen de huidige kappersproducten hebben wij ze nog nooit gevonden…..tot nu! Er is maar één weg: Natuurlijke en milde producten gebruiken.

Haar herstel behandeling

Onze verschillende haarherstelbehandelingen

  1. Detox: alle oude resten uit uw haar worden verwijderd door opeenhopingen van zware metalen uit haar en hoofdhuid als gevolg van frequente chemische behandelingen of persoonlijke levensstijl te elimineren.
  2. Plant en etherische oliën : drievoudige herstelvermogen voor dat haar dat beschadigd is door agressieve of chemische behandelingen er weer gezond, glanzend en sterk uit gaat zien. Vermindert het afbreken van het haar met 98%, zelfs bij zeer beschadigd haar, door de haarvezel op een duurzame wijze te herstellen.
  3. Drievoudig masker: de haarvezel word op een duurzame wijze herstelt en afgesloten
Kapper Eindhoven Natuurkapper Biokapper Natuurlijke kapper Zomooihairstyling Biologisch Biologische kapper Natuurlijke haarkleuring
HaarlengtePrijs v.a.
Kort haar€ 35,95
Half lang haar€ 55,45
Lang haar€ 63,90
Afhankelijk van de kwaliteit van uw haar word bekeken hoe vaak een behandeling wenselijk is.