Hairextensions zetten in Eindhoven

Op zoek naar professionele haarverlenging? Het kan met onze prachtige extensions!
Uw wilt graag langer haar, maar het schiet nog niet zo op. Haren groeien gemiddeld maar 1 tot 1,5 cm per maand. Om dus lang haar te krijgen, dient u dus veel geduld te hebben. Hairexentions kunnen in dit geval een goede oplossing zijn voor uw haarverlenging. Tevens als u wel lang haar heeft, maar het graag dikker wilt hebben kunnen extensions uitkomst bieden. Het plaatsen van hairextensions in je haar is niet schadelijk, mits het is gedaan door een professionele kapper. Ze dienen goed geplaatst te worden en weer tijdig verwijderd worden.

Hairexentions bij Zó Mooi in Eindhoven

Wilt u dat uw rextensions met professionele zorg en aandacht gezet worden voor een relatief lage prijs? Dan kunt u bij ons in Eindhoven terecht. In onze salon maken wij gebruik van hairexentions van het merk Indian Gold. Dit zijn extensions die gemaakt worden van 100% natuurhaar. Het grote voordeel van Indian Gold extensions is dat deze op het moment de beste haarkwaliteit is die te krijgen is, veel haar per extension, betaalbaar, alle haren de goede kant uit liggen, terwijl de kwaliteit van de haarverlenging erg hoog is. Op deze manier kan iedereen rondlopen met een mooie bos haar! Prijsvoorbeeld van 75 hairextensions met een normale structuur en een lengte van 40 cm: € 339.30 = € 4.50 per stuk!

Je hebt de keuze tussen verschillende systemen keratine bonding en de microringetjes ook wel bekent als cold extensions. Het allergrootste voordeel van de microringen vind ik zelf dat je ze na gebruik niet weg hoeft te gooien maar simpelweg omhoog kunt plaatsen. De prijs is hetzelfde als de keratine bonding maar op den duur dus veel voordeliger.

Neem voor meer informatie contact op met onze salon in Eindhoven.