Hairextensions zetten in Eindhoven

Op zoek naar professionele haarverlenging? Het kan met onze prachtige extensions!
Je wil graag langer haar, maar het schiet nog niet zo op. Haren groeien gemiddeld maar 1 tot 1,5 cm per maand. Om dus lang haar te krijgen, dien je dus veel geduld te hebben. Hairexentions kunnen in dit geval een goede oplossing zijn voor je haarverlenging. Tevens als je wel lang haar hebt, maar het graag dikker wilt hebben kunnen extensions uitkomst bieden. Het plaatsen van hairextensions in je haar is niet schadelijk, mits het is gedaan door een professionele kapper. Ze dienen goed geplaatst te worden en weer tijdig verwijderd worden.

Hairexentions bij Zó Mooi in Eindhoven

Wil je dat je extensions met professionele zorg en aandacht gezet worden voor een relatief lage prijs? Dan kunt u bij ons in Eindhoven terecht. In onze salon maken wij gebruik van hairexentions van het merk Indian Gold. Dit zijn extensions die gemaakt worden van 100% natuurhaar. Het grote voordeel van Indian Gold extensions is dat deze op het moment de beste haarkwaliteit is die te krijgen is, veel haar per extension, betaalbaar, ze zijn remy gesorteerd, dat betekent dat alle haren de goede kant uit liggen, terwijl de kwaliteit van de haarverlenging erg hoog is. Op deze manier kan iedereen rondlopen met een mooie bos haar! Prijsvoorbeeld van 75 hairextensions met een normale structuur en een lengte van 30 cm: € 313.- = € 4.17 per stuk!

Je hebt de keuze tussen verschillende systemen keratine bonding en de microringetjes ook wel bekent als cold extensions. Het allergrootste voordeel van de microringen vinden wij dat je ze na gebruik niet weg hoeft te gooien maar simpelweg omhoog kunt plaatsen. De prijs is hetzelfde als de keratine bonding maar op den duur dus veel voordeliger.

Neem voor meer informatie contact op met onze salon in Eindhoven.

Clipin Extension

Tevens zijn wij heel enthousiast over en verkooppunt van KILLON Clipin Extentions, deze zijn te verkrijgen in verschillende kleuren, lengtes en structuren. Je kan de Clipin Extensions met gemak stuk voor stuk vastklikken in je haar. Binnen enkele minuten heb je voller of langer haar. De prijzen zijn vanaf €99.95 inclusief BTW. Alle sets zijn 120 gram inclusief de clips. Extend to thrill…!

 • Echt Haar
  De Extensions zijn remy gesorteerd (dit betekent dat er geen haren verkeerd om zitten) en gemaakt van het beste, meest gezonde, echte haar dat verkrijgbaar is, in dit geval afkomstig uit India.
 • Advies
  Je kan de Clipin Extentions alvast bekijken op killonbeauty.com en als je bij ons een afspraak maakt word je geadviseerd over de kleur, lengte en structuur die het beste bij jouw wensen past, tevens laten we zien hoe je ze moet bevestigen.

Hair Jewel (Flipin systeem)

De luxe Hair Jewel (het bekende Flipin systeem) is bevestigd aan een draad en/of vier clipjes. Het is een grote Extension, waardoor je (in tegenstelling tot de Clipin) slechts 1 laag hoeft aan te brengen. De Hair Jewel is verkrijgbaar in verschillende structuren, kleuren en lengtes. Het heeft een breedte van 30 cm en het is 100 gram haar.

 • Echt Haar
  De Extensions zijn remy gesorteerd (dit betekent dat er geen haren verkeerd om zitten) en gemaakt van het beste, meest gezonde, echte haar dat verkrijgbaar is, in dit geval afkomstig uit India.
 • Advies
  Je kan de Hair Jewel alvast bekijken op killonbeauty.com en als je bij ons een afspraak maakt word je geadviseerd over de kleur, lengte en structuur die het beste bij jouw wensen past, tevens laten we zien hoe je het moet bevestigen.