Hairextentions

Op zoek naar professionele haarverlenging? Het kan met onze prachtige extensions!

Je wil graag langer haar, maar het schiet nog niet zo op. Haren groeien gemiddeld maar 1 tot 1,5 cm per maand. Om dus lang haar te krijgen, dien je dus veel geduld te hebben. Hairexentions kunnen in dit geval een goede oplossing zijn voor je haarverlenging. Tevens als je wel lang haar hebt, maar het graag dikker wilt hebben kunnen extensions uitkomst bieden. Het plaatsen van hairextensions in je haar is niet schadelijk, mits het is gedaan door een professionele kapper. Ze dienen goed geplaatst te worden en weer tijdig verwijderd worden.

Hairexentions bij Zó Mooi in Eindhoven

Wil je dat je hairextentions met professionele zorg en aandacht gezet worden voor een relatief lage prijs? Dan kunt u bij ons in Eindhoven terecht. In onze salon maken wij enkel gebruik van hairexentions van  Indian Gold. Dit zijn extensions die gemaakt worden van 100% virgin natuurhaar. Het grote voordeel van Indian Gold extensions is dat deze op het moment de beste haarkwaliteit is die te krijgen is, veel haar per extension, betaalbaar, ze zijn uiteraard remy gesorteerd, dat betekent dat alle haren de goede kant uit liggen, en double drawn, alle haren zijn dus even dik van aanzet tot punt. terwijl schubbenlaag intact is gebleven waardoor de kwaliteit van de haarverlenging erg hoog is. Op deze manier kan iedereen rondlopen met een mooie bos haar. Prijsvoorbeeld van 100 hairextensions met een lengte van 30 cm heb je al voor: € 475.85  = € 4.75 per stuk! Zonder bijkomende kosten.

Je hebt de keuze tussen verschillende systemen keratine bonding en de microringetjes ook wel bekent als cold extensions. Het allergrootste voordeel van de microringen vinden wij dat je ze na gebruik niet weg hoeft te gooien maar simpelweg omhoog kunt plaatsen. De prijs is hetzelfde als de keratine bonding maar op den duur dus veel voordeliger.

Kapper Eindhoven Natuurkapper Biokapper Natuurlijke kapper Zomooihairstyling Biologisch Biologische kapper Natuurlijke haarkleuring