Het chemische tijdperk is voorbij

Ook voor de kapper? Jazeker! Natuurlijke producten geven ook nog eens een veel mooier resultaat.

Moeder aarde roept om hulp en jouw haar ook

Het is tijd voor ons om in actie te komen, misschien is het zelfs al te laat, maar dat weten we pas achteraf. Maar wat moet je dan doen voor het milieu? Eerlijk? Ik denk dat wat wij in de salon doen niet zo gek veel invloed heeft. Wij zijn maar een heel klein stipje op deze aardbol en onze invloed is niet groot, maar ik hoop dat ik meer mensen kan bereiken om met ons mee te doen en dat uiteindelijk de 40 jaar waarin we alleen chemie voor in je haar kenden verleden tijd is en dat als ik het bejaardentehuis heb weten te halen kan terugkijken op het chemische tijdperk wat dan inmiddels ver achter ons ligt.

Dromen dromen dromen…..

Waarom zou iemand met mij meedoen? Nou dat zal ik je vertellen: Ik ben nou zo’n 25 jaar kapster en ik heb nog nooit zo’n mooier resultaten verkregen met kleuren dan sinds we natuurlijk kleuren. DAAROM!

Natuurlijke haarverzorging staat gelijk aan mooi haar

Jarenlang heb ik klanten zeer tevreden met hun haar de deur uit mogen sturen, om vervolgens na 6 weken hun uitgroei weer bij te mogen werken en de flets geworden lengten en punten ook weer te kunnen kleuren. De highlights die we vorige keer hadden gezet waren ook geel geworden in plaats van die mooie koele kleur die ze hadden toen ze de salon verlieten ondanks de enorm dure zilvershampoo die we erbij verkochten. De klant vertelt dat de glans er toch wel na 3 weken af was en de uitgroei echt al wel zichtbaar na 4 weken, maar ja dat was nou eenmaal zo, dus hop alles weer overnieuw. En zo gaat het in de kapsalon jaar in jaar uit…..

Ring ting zegt de kassa la en jij blijft maar kopen en kopen

Wereldwijd word het meeste geld uitgegeven in de beautybranche aan haarverzorging, dus het is van groot belang dat dit in stand word gehouden.

Kapper Eindhoven Natuurkapper Biokapper Natuurlijke kapper Zomooihairstyling Biologisch Biologische kapper Natuurlijke haarkleuring