Het chemische tijdperk is voorbij

 

Ook voor de kapper? Jazeker! Natuurlijke producten geven ook nog eens een veel mooier resultaat.

Moeder aarde roept om hulp

en jouw haar ook

Het is tijd voor ons om in actie te komen, misschien is het zelfs al te laat, maar dat weten we pas achteraf. Maar wat moet je dan doen voor het milieu? Eerlijk? Ik denk dat wat wij in de salon doen niet zo gek veel invloed heeft. Wij zijn maar een heel klein stipje op deze aardbol en onze invloed is niet groot, maar ik hoop dat ik meer mensen kan bereiken om met ons mee te doen en dat uiteindelijk de 40 jaar waarin we alleen chemie voor in je haar kenden verleden tijd is en dat als ik het bejaardentehuis heb weten te halen kan terugkijken op het chemische tijdperk wat dan inmiddels ver achter ons ligt.

Dromen dromen dromen…..

Waarom zou iemand met mij meedoen? Nou dat zal ik je vertellen: Ik ben nou zo’n 25 jaar kapster en ik heb nog nooit zo’n mooier resultaten verkregen met kleuren dan sinds we natuurlijk kleuren. DAAROM!

Natuurlijke haarverzorging

staat gelijk aan mooi haar

Jarenlang heb ik klanten zeer tevreden met hun haar de deur uit mogen sturen, om vervolgens na 6 weken hun uitgroei weer bij te mogen werken en de flets geworden lengten en punten ook weer te kunnen kleuren. De highlights die we vorige keer hadden gezet waren ook geel geworden in plaats van die mooie koele kleur die ze hadden toen ze de salon verlieten ondanks de enorm dure zilvershampoo die we erbij verkochten. De klant vertelt dat de glans er toch wel na 3 weken af was en de uitgroei echt al wel zichtbaar na 4 weken, maar ja dat was nou eenmaal zo, dus hop alles weer overnieuw. En zo gaat het in de kapsalon jaar in jaar uit…..

Ring ting zegt de kassa la

en jij blijft maar kopen en kopen

Wereldwijd word het meeste geld uitgegeven in de beautybranche aan haarverzorging, dus het is van groot belang dat dit in stand word gehouden.

Het is een vicieuze cirkel:

En ik maar zoeken, nieuwe lijn, nieuw merk, investering na investering, uitproberen, hoop, nog meer hoop, geduld, nog meer geduld, en wéér teleurgesteld in de resultaten……

TOT…..

Moedertje natuur herontdekt werd…ja nou ga ik niet lopen beweren dat ik dit zelf ontdekt heb, er zijn namelijk al heel wat kleine merken die hier al lang mee bezig zijn.

Tot vorig jaar wist ik ook niet dat je je grijze haar kon verstoppen met natuurkleuringen! Ik zag alleen van die henna gekleurde oranje haren voor me met fel oranje waar het grijs is, herkenbaar?

Een hoop cursussen, ervaring en investeringen verder kan ik je eindelijk vertellen dat het geweldig is om natuurlijk te werken! Nog nooit heb ik zoveel glans houdbaarheid en mooie haren gezien!

Met als enige concessie dat je geen siliconen in je thuisproducten mag hebben en geen SLS SLES en andere nare agressieve reinigers.

Klanten komen nu na 6 weken bij ons

En zeggen dat ze bijna geen uitgroei zien!

Onze klanten komen nu na 6 weken bij ons en vertellen dat ze amper uitgroei zien.

Dit komt omdat je haar totaal niet beschadigd wordt maar gevoed tijdens het kleuren, een plantkleur of een minerale kleur gaat namelijk alleen maar om je haar heen liggen en gaat er niet in.

En omdat er zoveel oliën of zure planten in zitten gaat je haar zo enorm glanzen.

Vorige week hebben we een klant van ons die haar haar niet meer kon verven doordat ze allergisch was geworden van synthetische verf voor het eerst na 6 jaar weer kunnen kleuren zodat ze niet meer met grijs haar rond hoeft te lopen. Je hebt geen idee hoe blij ze was!