BEHANDELINGEN

Speciale technieken bij dé kapper in Eindhoven

We zijn een kapper in Eindhoven die gespecialiseerd is in de nieuwste technieken, zoals de speciale folietechnieken waardoor je minder uitgroei ervaart, bijvoorbeeld met de subtiele babylights. Of kies je liever voor de moderne look van een foilyage? Wil je een nog levendiger en intenser effect, dan kunnen we een balayage zetten. Wil je gewoon even wat lichter haar of wil je blijvend mooi haar? Met de mildere kleurproducten is de houdbaarheid veel langer dan met traditionele kleuringen. Door jouw wensen te combineren met ons advies, krijg je altijd de behandeling die bij jou past.
Omdat we tevens een adviescentrum voor hoofdhuid- en haarproblemen zijn, gaan we altijd voor een hoge kwaliteit om een ultiem effect te bereiken, zonder afbreuk te doen aan de gezondheid van je haar.

Behandelingen waar je blij van wordt

Ben je op zoek naar een herenkapper, een dameskapper of een kinderkapper in Eindhoven? Zoek niet verder! Of je nu komt om je haar te laten knippen door middel van onze moderne kniptechnieken of omdat je graag de beste keratine behandeling wilt, alles wordt met de grootste zorg uitgevoerd. Misschien krijgt jouw haar wel een enorme oppepper van de splinternieuwe botoxbehandeling. Zowel bij de keratinebehandeling, die 100% formaldehyde vrij is, als de botoxbehandeling wordt je haar glad en pluisvrij, maar de botox dringt diep in het haar door waardoor het ook herstelt. Het maakt beschadigd haar weer gezond. Helaas kunnen we deze botox niet gebruiken als je een lachrimpeltje krijgt, omdat je zo blij gaat kijken van je nieuwe haar. Deze botox is namelijk speciaal ontwikkeld om het haar een flinke boost te geven. Daarnaast kun je natuurlijk ook kiezen voor een mooie haarherstelbehandeling met Oxilock van Jean Paul Mynè of de nieuwe leempakkingen.

Wil jij stralen? Geen zorgen meer over een ‘bad hairday’…! Maak direct een afspraak.
Behandel je haar zoals je zelf ook behandeld wilt worden. Alleen het allerbeste is goed genoeg. Wil je weten wat voor jou en jouw haar het beste is? Wij geven eerlijk advies in duidelijke taal. Neem contact op voor jouw adviesgesprek.

pop up voor website