Anti-allergie behandeling

Anti-allergie behandeling

Zo Mooi! Hairstyling – Allergie

Allergische reactie op haarverf
Je bent niet de enige!
Jeuk, schilfers en andere ongemakken op je hoofdhuid… Niemand wordt er blij van, maar velen hebben er last van. Maar liefst 50% van de Nederlandse vrouwen kampt met enige vorm van hoofdhuidallergie. Veel van deze irritatie wordt veroorzaakt door een haarverfallergie. Zelfs de kleuring van de drogist of andere kapsalons, waar termen gebruikt worden als hypoallergeen en antiallergisch, geven klachten. Het zo geheten greenwashing: claimen dat producten antiallergisch zijn. Zo Mooi! Hairstyling doet dat anders!

Allergisch voor haarverf en PPD
Haarverfallergie betekent niet dat je je haar niet kunt verven
Heb je een allergie voor bijvoorbeeld PPD, maar wil je toch van je grijze haren af? Dat is geen probleem bij Zo Mooi! Hairstyling! Wij gebruiken haarkleuring die voor 95% tot 100% natuurlijk is. Nooit meer een allergische reactie op haarverf, het kan écht… Door het gebruik van eerlijke en natuurlijke haarverf geef jij je haar en hoofd wat zij verdienen. De mooiste kleuren die langer houden op biologische basis.

Allergie

Haarverfallergie behoort vanaf nu tot het verleden
Hoofd- en huidverzorging van Zenz, Rodolphe&Co en Jean Paul Mynè
Klaar met allergische reactie op haarverf of -producten! Ontdek de producten waar wij mee werken, waaronder Zenz, Rodolphe&Co en Jean Paul Mynè, in de webshop. Vanaf nu kun jij zonder zorgen je haar wassen, conditioner gebruiken en een masker laten inwerken. Zelfs de zout-spray, schuimversteviger, haarlak en poeder beloven geen allergische reactie te geven. Dus na een uitmuntende haarverfbehandeling in onze kapsalon, kun jij thuis zorgeloos jouw mooie coupe verzorgen en in model brengen. Heb je het heerlijke gevoel van eerlijke producten ervaren? Breidt jouw collectie dan uit met onze dagcrème en zonnebrandspray. Weg met de allergische reactie op haarverf of -producten!

Twijfel je over de voor jou juiste behandeling? Neem contact op voor een adviesgesprek of maak direct een afspraak. Wij doen niets liever dan jou allergie-vrij het allermooiste haar geven.