Anti-allergie behandeling

Allergische reactie op haarverf?

Je bent niet de enige! Jeuk, schilfers en andere ongemakken op je hoofdhuid… Niemand wordt er blij van, maar velen hebben last van een haarverf allergie. Maar liefst 50% van de Nederlandse vrouwen kampt met enige vorm van hoofdhuidallergie. Veel van deze irritatie wordt veroorzaakt door een haarverf allergie. Zelfs de kleuring van de drogist of andere kapsalons, waar termen gebruikt worden als hypoallergeen en antiallergisch, geven klachten. Het zo geheten greenwashing: claimen dat producten antiallergisch zijn. Zo Mooi! Hairstyling doet dat anders!

Allergisch voor haarverf en PPD

Haarverfallergie betekent niet dat je je haar niet kunt verven. Heb je een allergie voor bijvoorbeeld P-Phenylenediamine (PPD), maar wil je toch van je grijze haren af? Dat is geen probleem bij Zo Mooi! Hairstyling! Wij gebruiken haarkleuring die voor 95% tot 100% natuurlijk is. Nooit meer een allergische reactie op haarverf, het kan écht… Door het gebruik van eerlijke en natuurlijke haarverf geef jij je haar en hoofd wat zij verdienen. De mooiste kleuren die langer houden op biologische basis. Lees er meer op ons blog over PPD.

Allergie

Haarverfallergie behoort vanaf nu tot het verleden

Hoofd- en huidverzorging van Zenz, Rodolphe&Co en Jean Paul Mynè. Klaar met allergische reactie op haarverf of -producten! Ontdek de producten waar wij mee werken, waaronder Zenz, Rodolphe&Co en Jean Paul Mynè, in de webshop. Vanaf nu kun jij zonder zorgen je haar wassen, conditioner gebruiken en een masker laten inwerken. Zelfs de zout-spray, schuimversteviger, haarlak en poeder beloven geen allergische reactie te geven. Dus na een uitmuntende haarverfbehandeling in onze kapsalon, kun jij thuis zorgeloos jouw mooie coupe verzorgen en in model brengen. Heb je het heerlijke gevoel van eerlijke producten ervaren? Breidt jouw collectie dan uit met onze dagcrème en zonnebrandspray. Weg met de allergische reactie op haarverf of -producten!

pop up voor website